Piec konwekcyjny z nawilżaniem

Opis
Piec konwekcyjny z nawilżaniem. Idealne rozwiązanie dla małych lokali gastronomicznych, lokali typu fast-food, do przygotowywania zapiekanek, tarty, pieczonych warzyw i innych artykułów prosto z pieca, a także do małych piekarni i sklepów, które chcą poszerzyć swoja ofertę o świeże i smaczne pieczywo. Niewielkie rozmiary, zasilanie na 230 V oraz ekonomiczne zużycie energii elektrycznej sprawiają, ze można zamontować je praktycznie wszędzie. Urządzenie niezwykle proste do zainstalowania oraz obsługi.
Cechy produktu:
- Obudowa ze stali nierdzewnej, podwójne przeszklone drzwi.
- Komora częściowo emaliowana, oświetlenie komory
- Ogrzewanie za pomocą dwóch grzałek, 2 wentylatory
- Zakres temperatur: od 50°C do 300°C.
- Nawilżanie bezpośrednie, manualne, za pomoca przycisku
- Timer od 0 do 120 minut
- Na 4 blachy 438x315 mm, odległosc miedzy prowadnicami 40 mm
- 4 blachy w zestawie
- Waga: 36 kg