FONTANNA DO CZEKOLADY


Opis
FONTANNA DO CZEKOLADY
Fontanna do czekolady uatrakcyjni organizację przyjęć min. wesel, urodzin, bankietów oraz innych uroczystości. Urządzenie służy do przygotowania ciepłej, płynnej czekolady, w której można zanurzyć różnorodne produkty w zależności od upodobań np. owoce, ciastka, naleśniki, gofry, lody czy pianki.
Profesjonalny sprzęt okaże się nieocenionym wyposażeniem firmy cateringowej lub restauracji.
Wykonanie ze stali nierdzewnej oraz łatwy demontaż elementów pozwoli na łatwe utrzymanie urządzenia w czystości.
Dane techniczne:
- Zasilanie: 230V, 50/60 Hz,
- Moc: 0,2 kW,
- Zakres temperatury: 0~150℃,
- Waga max. czekolady: 4kg,
- Wymiary urządzenia: 36 x 36 x 66 cm,
- Waga: 6kg.