PIEC DO PIZZY JEDNOKOMOROWY

Opis
PIEC DO PIZZY
(JEDNOKOMOROWY, PROFESJONALNY)
Cechy urządzenia:
- Dno komory wyłożone płytą szamotową o grubości 1,5 cm,
- Oświetlone wnętrze,
- Żaroodporna szyba w drzwiach ułatwiająca kontrolę pieczenia,
- Żaroodporny uchwyt.
- Termometr umożliwiający kontrolę temperatury wewnątrz pieca,
- Kominek odpowietrzający,
- Obudowa ze stali węglowej o grubości 1mm,
- Izolacja z maty z włókien ceramicznych o grubości 30mm.
Dane techniczne:
- Zasilanie: 230 V,
- Moc: 4200 W,
- Ilość komór: 1,
- Ilość termostatów: 2,
- Waga urządzenia: 48 kg,
- Zakres temperatury: 50~350℃,
- Wymiary urządzenia: 790 x 890 x 430 mm,
- Wymiary komory: 610 x 610 x 140 mm,
- Wymiary opakowania: 850 x 950 x 50 mm,
- Waga z opakowaniem: 60 kg.
Piec jest idealny do pieczenia, zapiekania lub podgrzewania pizzy, zapiekanek oraz innych wyrobów z ciasta z dodatkami.
Urządzenie posiada certyfikat CE, oznaczający, iż produkt spełnia dyrektywy Unii Europejskiej.