OPIEKACZ SALAMANDER

Opis
SALAMANDER
Salamander to profesjonalne urządzenie służące do zapiekania, dopiekania i utrzymania potraw w temperaturze podawania.
Salamander wyposażony w cztery uchwyty na ruszt na różnych wysokościach w zależności od wysokości wkładanego naczynia żaroodpornego. Co więcej ruszt posiada dwie izolowane rączki odporne na wysoką temperaturę.
Termostat pozwala na regulowanie temperatury w zakresie od 50°C do 300°C i utrzymywanie stałej temperatury wewnątrz opiekacza.
Urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej. Cechuje się łatwością obsługi, a wyjmowana półka na spadające okruszki ułatwia utrzymywanie salamandra w czystości.
Dane techniczne:
- Moc: 2 kW,
- Zasilanie: 230 V,
- Liczba termostatów: 1,
- Rozmiary komory: 450 x 260 x 160 mm,
- Wymiary urządzenia: 610 x 310 x 280 mm,
- Temperatura: 50 - 300 °C,
- Waga: 10,8 kg.
OPIEKACZ POSIADA Z TYŁU 2 OTWORY DZIĘKI CZEMU ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ MONTAŻU NA ŚCIANIE.